Peli arvostelu – STREET FIGHTER V

Posted by

Olisi melko helppo päätellä, että Street Fighter sarjan videopelit  koostuu tunnetuimmista taistelupeli koskaan. Takaisin hyvä pudota-neljäsosa-to-play päivä voinut mennä vilkkuvalla, surina pelihuoneessa paikallisessa ostoskeskuksessa ilman päin Ryu ja Ken luopuneet massatuotteiden-up shot.

Capcomin Street Fighter V, PC ja PS4, 2016 versio kaikkien nostalgiaa. Sillä kun asiat ilmeisesti ovat muuttuneet huomattavasti yksinkertainen kuusi painiketta ja joystick pelata 80, siellä on vielä paljon täällä tunnistaa. Parempi tai huonompi.

Niille, jotka eivät ole koskaan heittää tai tukossa punch käynnissä franchising, se on pohjimmiltaan peli, jossa voi valita yhden, tässä tapauksessa 16 erilaista häiriköiden ja vaiheiden sarjassa yhden-on-one-ajoitettu taisteluissa muita eksoottisia taistelijoita. Jokaisella hahmolla on oma hyppy ja tumbling valoa, keskipitkän ja raskaita hyökkäyksiä sekä kyky estää useimmat saapuvien hyökkäyksistä vähentää vahinkoja käsitellään.

Sieltä se on vain asia löytää tarvittavat näppäinyhdistelmää ja klikkauksen thumbstick ohjaamaan tehokkaampi hyökkäys tulipalloja, maaginen energia räjäytykset, sähkö- zaps ja vastaavat. Kun vihollinen terveys mittari loppuu, olet voittaja. Kun loppuu, hyvin, saat ajatus.

Leave a Reply