Poker Korttipelit

Posted by

Pokeri on suosituin luokan korttipelejä kutsutaan kilpailemaan pelejä, joissa pelaajat täysin tai osittain näkymättömiin kortteja tehdä vedon yhteiseen allas, joka on myönnetty pelaaja (t), jolla on paras yhdistelmä kortteja.

Ei ole olemassa yhtä versio pokerista; on olemassa useita muunnelmia. Kaikki pokeri versiot ovat yleensä pelataan tavallisella kannella 52 korttia. Standardi Pakassa 13 eri riveissä kortteja, ja ne ovat: ässä, kuningas, kuningatar, Jack, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3 ja 2. Kaikki nämä kortit tulevat 4 eri puvut : Klubit, sydämet, timantteja, ja pata.

Pokeripelejä liittyy kierrosta vedonlyönti yhteiseksi allas tai ”” pot ””, ja kierrosta korvata / vastaanottaa kortteja. Määrä kierroksilla ja kortti piirtää riippuu tietystä muunnelma pelin toistetaan. Play suoritetaan myötäpäivään.

Kortit käytetään pokeri voi olla puku (pata, hertta, risti ja ruutu) ja sijoitus (kaksi kautta Ace) in määrite.

Pelaajat joko ennakko-, joka laittaa osuuden altaaseen ennen kuin se sai käden tai ennen kuin saa uudet kortit, tai tehdä sokea vedot osaksi yhteisöä potin. Lopussa panostuskierros, kaikki pelaajat on täytynyt pottiin yhtä. Kun se on pelaajan vuoro teko, he voivat tarkistaa, soittaa, panostaa tai korottaa, tai luovuttaa.

Mikäli tarkastuksen jos ei ole veto jo pöydällä, pelaaja voi pääasiallisesti vedon 0, ja siirtää toiminta seuraavalle pelaajalle.

Call tarkoittaa jos on veto pöydälle, pelaaja voi valita vastaamaan vedon.

Mikäli panostuksen tai korottaa, jos ei ole vetoja pöydälle, pelaaja asettaa yhden vedonlyönti. Jos oli veto pöydälle, pelaaja voi lisätä veto nostamalla sitä.

Leave a Reply